Cruiseseizoen in Santa Cruz de Tenerife ziet er veelbelovend uit

Cruiseschip Emerald Sakara op zee - druk cruiseseizoen Santa Cruz de Tenerife
Foto: Emerald Cruises

Meer dan 320 cruiseschepen aan de horizon

De haven van Santa Cruz de Tenerife op de Canarische Eilanden kijkt uit naar een veelbelovend cruiseseizoen 2023-2024. Er worden ongeveer 320 cruiseschepen verwacht die aanmeren in de haven tijdens deze periode.

Druk cruiseseizoen

In de resterende dagen van maart 2024 zullen er nog tien cruiseschepen voor het eerst aanmeren. Morgen, dinsdag 26 maart, arriveert als eerste het schip Seabourn Venture om 7u00 vanuit Dakar. Dit 172 meter lange en 24 meter brede schip wordt in Tenerife behandeld door Hamilton y Cía. S.A. en vertrekt later diezelfde dag om 23u00 richting Agadir.

In april zullen er nog eens zeven cruiseschepen aankomen, waarvan de Emerald Sakara (zie foto bovenaan) op woensdag 17 april de eerste zal zijn. Een van de hoogtepunten is de aankomst van de Serenade of the Seas op woensdag 12 juni, eveneens vanuit Dakar.

De haven maakt zich op voor een drukke maar lonende cruiseperiode waarin toeristen uit de hele wereld Tenerife zullen aandoen en kunnen genieten van de prachtige natuur en cultuur die het eiland te bieden heeft.

Lees ook over het architecturale hoogstandje, de cultuurtempel, het Auditorium van Santa Cruz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…