Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Costa Adeje Classics

zaterdag 11 juni 2022 21u00 tot 23u00

Costa Adeje Classics affiche

Costa Adeje Classics met Jorge de León

Costa Adeje Classics verenigt zaterdag 11 juni 2022, op de Golf van Costa Adeje de tenor Jorge de León uit Tenerife met de sopraan Rocío Ignacio en de pianist Juan Francisco Parra.

Het concert Costa Adeje Classics brengt aanstaande zaterdag, 11 juni, de eilandtenor Jorge de León terug naar Tenerife, een gerenommeerde internationale artiest die sinds september 2019 niet meer op het eiland heeft opgetreden.

Bij dit evenement, dat zal plaatsvinden op de golfbaan van Costa Adeje, vanaf 21u00, zullen ook de sopraan Rocío Ignacio en de pianist Juan Francisco Parra aanwezig zijn.

De avond zal, voor wie dat wenst, ook vergezeld gaan van gastronomische producten uit de streek.

Jorge de León

Jorge de León, die in Adeje heeft gewerkt als plaatselijk politieagent, vindt dit concert “als thuiskomen en ik heb het geluk dat ik het kan doen met twee geweldige collega’s en artiesten van internationale faam, zoals Rocío Ignacio en Juan Francisco Parra. Ik ben erg opgewonden om hier te zijn, en ik erken dat ik me heel hard zal moeten concentreren om niet emotioneel te worden tijdens dit concert”.

De tenor verklaarde ook dat “we een heel mooi repertoire op de planken gaan brengen dat we al halverwege de wereld hebben uitgevoerd. Met dit concert wil ik mijn stad Adeje bereiken met een muzikale omhelzing.

Ik wil ook het publiek bedanken voor hun komst, bijna alle kaartjes zijn uitverkocht en dat is te waarderen, vooral omdat het concert samenvalt met de promotiewedstrijd van Tenerife, (waarvan we hopen dat ze winnen); dit toont ook de kwaliteit van deze stad aan”.

Campo de Golf
Costa Adeje,Santa Cruz de TenerifeSpanje

Ook interessant om weten…