Guía de Isora op de Canarische Televisie

Guía de Isora op de Canarische Televisie

Een historische gebeurtenis voor Guía de Isora

Voor het eerst zal Guía de Isora het aftellen van de klokken op de Canarische Televisie (RTVC) organiseren, een gebeurtenis die zowel de inwoners van deze gemeente als de gehele zuidelijke regio begeestert. Het gemeentebestuur in samenwerking met de openbare televisiezender, zal er alles aan doen om te zorgen dat het evenement vlekkeloos verloopt.

Burgemeester Ana Dorta deelt haar enthousiasme

Ana Dorta, de burgemeester van Guía de Isora, uitte haar enthousiasme over dit nieuws. Ze verwacht veel bezoekers en benadrukt de verantwoordelijkheid en het respect dat hiermee gepaard gaat. Ana Dorta nodigt zowel lokale bewoners als bezoekers uit naburige gemeenten uit om op 31 december met feesttoeters en geluksdruiven naar het stadsplein te komen.

Feestelijke voorbereidingen en openbaar vervoer

De gemeente bereidt zich voor op een familievriendelijk Oudejaarsfeest. Er zullen optredens zijn van bekende artiesten zoals Toni Tun Tun en de K-narias, aangevuld met verschillende DJ’s en verrassingsacts. Voor deze speciale nacht wordt het openbaar vervoer uitgebreid met meer diensten voor de lijnen 494 en 417, en ook de taxisector biedt extra ondersteuning. De lokale politie en andere veiligheidsdiensten zullen hun aanwezigheid ook verhogen.

Lees ook: Santa Úrsula gekozen op de Nationale televisie voor oudejaarsavond

Een televisieavond om niet te missen

Radio Televisión Canaria zal het jaar afsluiten en 2024 verwelkomen met presentatoren zoals Eloísa González, Wendy Fuentes, Elvis Sanfiel en Dani Calero. Deze avond belooft een hoogtepunt te worden met een gala voor en na het nuttigen van de twaalf druiven, waarin muziek en humor centraal staan.

Een nieuwe fase van promotie en economische impuls

Dit historische evenement markeert Guía de Isora als het middelpunt van de Canarische Eilanden op de belangrijkste nacht van het jaar. Het vertegenwoordigt een promotie van de gemeente en betekent een versterking van het commerciële weefsel en de economische activiteit in de regio.

Feestelijke toekomst voor Guía de Isora

Met de aankomende vieringen staat Guía de Isora klaar om een voorbeeld te zijn van vreugde en civiele verantwoordelijkheid. De gemeente verwelkomt iedereen met open armen voor een onvergetelijke oudejaarsavond die zowel de gemeenschap als de regio zal verrijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…