Santa Úrsula, podium voor Oudejaarsavond op TVE

Santa Úrsula casco
Santa Úrsula casco

RTVE kiest voor Oudejaarsavond in Santa Úrsula

Santa Úrsula, een pittoreske gemeente op Tenerife, staat dit jaar in de schijnwerpers als de gekozen locatie voor de live uitzending van de jaarwisseling door de Spaanse omroep RTVE. Dit bijzondere evenement zal niet alleen nationaal, maar ook internationaal uitgezonden worden, waardoor Santa Úrsula wereldwijde aandacht krijgt.

“”Laat deze 12 klokslagen een inspiratie zijn om samen te werken aan een nieuw jaar vol successen, vreugde en kansen.””, José Maria Mediano (TVE)

Tijdens een recente persconferentie, waar burgemeester Juan Acosta, de regionale directeur van TVE, José María Mediano, en de uitgekozen presentatoren Nía Correia en Roberto Herrera aanwezig waren, werd de keuze voor Santa Úrsula als uitzendlocatie bevestigd.

Lees ook: Guía de Isora geselecteerd voor de Canarische Televisie

Burgemeester Juan Acosta benadrukte het belang van dit evenement voor de lokale economie en de promotie van het stadje. Hij wees op de verwachte toename van bezoekers en de positieve impact op de gemeenschap na de verwoestende bosbrand van Tenerife.

Een nacht vol sterren, cultuur en vermaak

Oudejaarsavond in Santa Úrsula gepresenteerd door Nía Correia en Roberto Herrera

Nía Correia, winnares Operación Triunfo in 2020, en de bekende presentator Roberto Herrera, zullen de avond leiden.

Zij spreken de hoop uit op recordbrekende kijkcijfers en beloven een avond vol entertainment en solidariteit en een ode aan de gemeenschapszin van de Canarische bevolking.

José Feliciano López, wethouder van Festiviteiten, benadrukt de inspanningen van RTVE om een gala van hoge kwaliteit te organiseren met tal van verrassingen en optredens van topartiesten. De feestelijkheden beginnen om 22u30 en gaan door tot in de vroege uurtjes, met optredens van:

  • Fabrizzio Salgado
  • Dj Chris G
  • The Boys Machine
  • Pepe Benavente

Een economische en toeristische boost voor Santa Úrsula

Marina Lorenzo, verantwoordelijk voor Werkgelegenheid, Lokale Ontwikkeling, Milieu en Water, benadrukt de positieve impact van het evenement. De internationale aandacht zal niet alleen het toerisme bevorderen, maar ook bijdragen aan de economische groei van Santa Úrsula. Ze ziet dit als een kans om het potentieel van het dorp te laten zien en een stap te zetten naar een welvarende en duurzame toekomst.

Lees ook: Santa Úrsula met zijn reuzin in La Quinta

Een gedenkwaardige oudejaarsavond in Santa Úrsula

Met zijn idyllische setting, de betrokkenheid van prominente figuren en de belofte van een onvergetelijke nacht, belooft de viering van Oud en Nieuw in Santa Úrsula een evenement te worden dat zowel regionaal als internationaal op de kaart zal zetten. Het is een unieke gelegenheid voor Santa Úrsula om zich te profileren als een bruisend en gastvrij oord, klaar om bezoekers van over de hele wereld te verwelkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…