Ijspiste in Tegueste in de lente

Ijspiste in Tegueste
Ijspiste in Tegueste

Tegueste installeert een ijsbaan in het midden van de lente

Tegueste krijgt een synthetische ijspiste midden in de lente en midden in een temperatuurstijging (calima). De ijsbaan wordt opgesteld in de sportstad Los Laureles (Ciudad Deportiva Los Laureles) zodat alle burgers hier tijdens de Paasdagen kunnen van genieten.

De ijsbaan, die de eerste in zijn soort is in de gemeente, zal open zijn van vrijdag 26 maart tot en met zondag 4 april, van 10u00 tot 14u00 en van 16u00 tot 20u00.

Het raadslid voor sport, Antonio Lopez wil hiermee deze sport op een ludieke manier promoten. Het is de eerste keer dat we in Tegueste kunnen genieten van een faciliteit van deze aard en schaatsen is een zeldzame discipline in de Canarische Eilanden.

Ijspiste Tegueste is Coronaproof

De ijspiste in Tegueste heeft een oppervlakte van 128 vierkante meter en een capaciteit voor 40 personen. De toegang tot de faciliteit zal echter worden beperkt overeenkomstig de geldende gezondheidsvoorschriften, waarbij rekening wordt gehouden met het maximumaantal personen, alsook met de strikte ontsmetting van de schaatsen en het materiaal dat door de organisatie wordt verstrekt. Bovendien staan drie monitoren ter beschikking van de schaatsers om hen in te wijden in de beoefening van deze sport.

De ligging van de ijsbaan in een sportcentrum maakt het mogelijk de toegang en de capaciteit te controleren en alle geldende veiligheidsmaatregelen in acht te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…