Leroy-Merlin opent in Adeje zijn derde winkel

Leroy-Merlin Adeje Tenerife

Leroy-Merlin opent in Adeje zijn derde winkel

De Franse multinational Leroy-Merlin, gespecialiseerd in doe-het-zelfartikelen, artikelen voor tuin en terras, decoratie en het huishouden, heeft vrijdag een derde winkel geopend in Adeje (Zuid-Tenerife), naast zijn vestigingen in La Laguna en La Orotava.

Deze nieuwe zaak is gelegen in het bedrijvenpark van Barranco Las Torres, een project waarvan Leroy Merlin mede-eigenaar is samen met de groep Tropicana Atlántico S.L., die eigendom is van zakenman Ambrosio Jímenez. De eerste fase van dit bedrijvenpark omvat 30.000 vierkante meter winkelruimte en 1.150 parkeerplaatsen.

De nieuwe vestiging van Leroy-Merlin, die een investering van 27 miljoen euro heeft gevergd, heeft een commerciële oppervlakte van meer dan 11.000 vierkante meter en zal rechtstreeks werkgelegenheid bieden aan 170 werknemers en indirect aan nog eens 50 werknemers.

De dochteronderneming van de Adeo-groep promoot aldus een belangrijke troef die de plaatselijke economie zal aanzwengelen, aangezien het uiteindelijke project voorziet in een shopping park van 63.000 vierkante meter en het scheppen van 2.300 banen.

Doorknippen van het lint

De burgemeester van Adeje, Rodríguez Fraga, nam deel aan het doorknippen van het lint.
Leroy Merlin opende de winkel met de aanwezigheid van de CEO van de multinational in Spanje, Alain Ryckeboer, de directeur van de nieuwe winkel, Victor Manuel Garcia, de regionale directeur, Jose Carrillo, en het hoofd van Expansion, Juan Sevillano.

De openingsceremonie werd ook bijgewoond door de directeur-generaal voor Handel en Consumentenzaken van de regering van de Canarische Eilanden, David Mille.

Burgemeester van Adeje knipt het lint door bij de opening van Leroy-Merlin
Leroy-Merlin, de nieuwe werknemers

Openingsuren

De winkel zal tijdens weekdagen geopend zijn van 07u00 tot 22u00, en van 10u00 tot 22u00 op zon- en feestdagen.

Je vindt deze superwinkel in Las Torres/Adeje, de wijk waar Mercadona en Lidl zijn, maar aan de andere kant van de snelweg, vlakbij HiperTrebol en de heliport … je kunt het niet missen want het heeft het gebruikelijke grote Leroy Merlin logo bovenop het gebouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…