Mediamarkt Adeje opening donderdag 16 mei

Mediamarkt Adeje opening nieuwe winkel 16 mei 2024
Foto: website Mediamarkt

Nieuwe MediaMarkt opent in Adeje, Tenerife

MediaMarkt zal donderdag 16 mei haar nieuwe winkel openen in de gemeente Adeje op Tenerife. De winkel, gelegen in het winkelcentrum Adeje Shopping, zal een verkoopoppervlakte hebben van 1.750 vierkante meter en een breed aanbod aan consumentenelektronica en technologie bieden. De eerste dag doorlopend geopend van 8u00 tot 00u00!!

Leroy-Merlin is gevestigd in dezelfde shopping van Adeje

Daarnaast zal er een uitgebreid portfolio van diensten en 360-oplossingen rond de producten beschikbaar zijn, om alle inwoners van Tenerife een echte technologie- en winkelervaring te bieden.

Uitbreiding van MediaMarkt in Spanje

De opening in Adeje is een van de geplande uitbreidingen van MediaMarkt dit jaar in Spanje. Eerder opende het bedrijf al een nieuwe winkel in Fuenlabrada en later in 2024 staan er nog openingen gepland in Burgos en Gijón (Asturië). Daarnaast worden meer dan 11 winkels gerenoveerd om aan te sluiten bij de nieuwe behoeften van klanten.

MediaMarkt heeft momenteel 111 fysieke winkels verspreid over heel Spanje, met in totaal 250.000 vierkante meter aan commerciële ruimte, naast het online verkoopkanaal. officiële website

Adres Mediamarkt Adeje

MediaMarkt Tenerife Sur – Adeje
Parque Comercial Adeje Shopping
38670 Tenerife Sur – Adeje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…