Mercado de Nuestra Señora de África biedt parkeerkorting

Verse zeevruchten en schaaldieren op ijs in marktkraam.

Parkeerkorting Mercado de Nuestra Señora de África maakt winkelen goedkoper

Het stadsbestuur van Santa Cruz de Tenerife, onder leiding van Carlos Tarife, herinnert de gebruikers van de openbare parkeergelegenheid van de Mercado de Nuestra Señora de África eraan dat zij die iets kopen of consumeren in de winkels van het complex, een korting van 60 minuten op het parkeertarief krijgen. Deze korting wordt al aan bijna 90% van de gebruikers verleend.

Daarnaast is van maandag tot vrijdag, vanaf 14u00 uur tot het sluiten van de parking om 21u30, de toegang gratis, zonder tijdslimiet, voor diegenen die iets kopen of consumeren in de winkels van het complex.

De burgemeester van Santa Cruz de Tenerife, José Manuel Bermúdez, merkt op dat “deze kortingen een stimulans zijn voor de gebruikers van deze centraal gelegen parkeerplaats, maar ook voor de handelaren op de markt, waarvan wij overtuigd zijn dat het de aankopen zal stimuleren en dus een positief effect zal hebben op de economie van de stad”.

Carlos Tarife, de raadslid voor Openbare Diensten, voegt eraan toe dat “door deze korting op de tarieven, kopers dichter bij de markt worden gebracht, een emblematische plaats voor zowel locals als bezoekers om een grote verscheidenheid aan de beste producten uit de gemeente te vinden en waar de klantenservice uitstekend is”.

Parkeertarief

Verder herinnert Carlos Tarife eraan dat het parkeertarief dat aan gebruikers wordt aangerekend 0,031 euro per minuut is, ofwel 3,1 eurocent voor 2 minuten, inclusief IGIC (Canarische BTW), en dat de enige verhoging die sinds 2009 op het tarief is toegepast, de aanpassing aan de Consumentenprijsindex (CPI) betreft.

Lees ook over de digitalisering van de Mercado de Nuestra Señora de Africa!

Dit initiatief toont de inzet van de lokale overheid om zowel het lokale bedrijfsleven te ondersteunen als het winkelen voor consumenten aantrekkelijker te maken. Het bevordert de lokale economie door het bieden van incentives voor zowel de consument als de ondernemer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…