Het Museo de la Ciencia y el Cosmos biedt gratis rondleidingen aan

Museo de la Ciencia y Cosmos te La Laguna, Tenerife

Museum heropent 3 augustus

Het Museo de la Ciencia y el Cosmos (La Laguna) biedt vanaf augustus gratis rondleidingen aan. Het museum opent zijn deuren voor het publiek vanaf maandag, 3 augustus en dit onder strikte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen.

Mondmasker is verplicht!

De toegang tot het museum is gratis en de rondleiding gebeurt samen met een wetenschappelijke monitor.

Openingstijden en details rondleiding

De bezoeken, die elk half uur worden gepland, duren ongeveer 45 minuten en hebben een maximale capaciteit van 10 personen, die zich in volgorde van aankomst bij de groep kunnen voegen, zonder dat men van tevoren hoeft te registreren.

De openingstijden van het museum zijn van 10u00 tot 17u00 en het bezoek begint elk half uur, met uitzondering van een pauze tussen 14u00 en 15u00 om de schoonmaakwerkzaamheden te vergemakkelijken. Het eerste bezoek begint om 10u15 en het laatste is om 16u00.

Tijdens het bezoek zal het Planetarium niet open zijn en de bediening van de verschillende experimenten kan enkel door de wetenschappelijke monitor die de bezoekers vergezelt.

Binnenkort zullen ook de nieuwe audiogidsen beschikbaar zijn, die via Wifi werken en met eigen mobiele toestel toegankelijk zijn.

Ook zullen de bezoekers hydro-alcoholische gelautomaten ter beschikking hebben en het gebruik van de toiletten kan met maximaal één persoon.

Het Museo de la Ciencia y el Cosmos stelt de wetenschap op een interactieve manier voor door middel van experimenten in een multidisciplinaire omgeving. Door het gebruiken van verschillende modules en multimediale tools wordt de perceptie en analyse van de werkelijkheid verbeterd. Hierdoor kunnen de bezoekers op een aangename en onderhoudende manier kennismaken met de vele wetenschappelijke principes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…