Parking Meridiano betalend (Santa Cruz)

Parking Meridiano betalend (Santa Cruz) shopping center

Foto: Diario de Avisos – Imagen de archivo del CC Meridiano. / STREET VIEW

Parkeren in shopping Meridiano wordt betalend

Update 26 augustus 2019

José Ángel Martín, wethouder Openbare Diensten van Santa Cruz, bevestigde dat het Meridiano Shopping Center nog geen toestemming heeft aangevraagd om te beginnen met het in rekening brengen van het parkeren vanaf 1 september.

Om het parkeren betalend te maken moet er een administratieve procedure gevolgd worden, die tot op vandaag nog niet is opgestart.

Dit betekent dat, althans voorlopig, het parkeren gratis blijft in het Meridiano Shopping Center.

Wordt parkeren betalend?

Parkeren in het Meridiano Shopping Center zal binnenkort betalend worden. Het bedrijf “Indigo” wordt beheerder van de parkeergarage van het winkelcentrum.

Klantenservice is altijd de absolute prioriteit van het Meridiano Shopping Center geweest en daarom heeft men beslist om het parkeerbeleid te wijzigen.

Twee uur gratis parkeren

Vanaf september 2019 wordt het parkeren gereguleerd en zijn de eerste twee uur gratis voor klanten van het winkelcentrum.

Het Shopping Center implementeert dit nieuwe parkeersysteem ten behoeve van zijn klanten, die voortaan meer vrije plaatsen zullen hebben en vlotter zullen kunnen parkeren.

Op deze manier kunnen Meridiano-klanten genieten van een veel positievere en aangenamere winkelervaring.

Op deze manier worden de wachttijden voor het in- en uitrijden van de parkeergarage korter, en kan er sneller en comfortabeler geparkeerd worden in cc. Meridiano.

Alle dagen 24 uur open

Een andere nieuwigheid is dat de parking 24 uur zal open zijn, elke dag van het jaar.

Het is ook mogelijk om een maandabonnement aan te kopen voor klanten die regelmatig gebruik willen maken van de parkeergarage. Deze abonnementen zullen beperkt zijn en vanaf september te koop aan het loket op parkeerterrein -1.

Zo maakt het winkelcentrum, dat wordt beheerd door Klépierre te Tenerife, van het shoppen in Tenerife een fijnere ervaring.

Santa Cruz onderzoekt overeenkomst

Volgens de overeenkomst zou het Consistorio verantwoordelijk zijn voor de conditionering van de toegangen tot het gebouw, en in ruil daarvoor zou het winkelcentrum Meridiano niets aanrekenen voor de parkeerfaciliteiten.

Het raadslid van Servicios Públicos (Openbare Diensten) , zei dat er wordt onderzocht of die overeenkomst, die het mogelijk maakte dat de parkeerplaatsen van het Meridiano Shopping Center gratis zijn, nog steeds van toepassing is.
Indien Santa Cruz dit recht niet (meer) heeft, dan zal er naar een alternatieve oplossing worden gezocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…