Siam Park heropent zaterdag 29 mei

Siam Park Costa Adeje, zeehonden
Siam Park Costa Adeje, Tenerife

Siam Park terug alle dagen open

Siam Park heeft zijn openingsdagen nogmaals uitgebreid. Het waterpretpark is nu alle dagen open, ook zondag, van 10u00 tot 18u00, doch met aangepaste capaciteit. Tickets moeten ook op voorhand worden gereserveerd en geregistreerd, dat kan op deze webpagina. Dus eerst je ticket(s) bestellen, daarna registeren!

Reserveer hier je ticket voor Siam Park of kies voor het voordelige combi-ticket voor Siam Park en Loro Parque.

Siam Park verlengt openingstijden twee weken na heropening

Siam Park heeft, na op 29 mei zijn activiteiten te hebben hervat, zijn openingsdagen uitgebreid van woensdag t/m zondag, van 10u00 tot 18u00.

Ondanks het feit dat Siam Park al meer dan een jaar gesloten is, blijft het al zeven jaar op rij het beste waterpark ter wereld, volgens de Travellers’ Choice Award.

Het waterpark kreeg ook de internationale erkenning European Star Award voor Beste Waterpark van Europa voor het negende opeenvolgende jaar, of de Park World Excellence Award, die het in 2019 erkende als Beste Waterpark van het Jaar.
Singha is ook de nummer één attractie ter wereld, gevolgd door The Dragon en Tower of Power.

Siam Park heropent zaterdag 29 mei

Het waterpark Siam Park, Costa Adeje, Tenerife, meerdere malen verkozen tot het beste ter wereld, zal zijn deuren heropenen zaterdag 29 mei, nadat het door Covid-19 gedwongen was zijn activiteit te stoppen op 15 maart 2020.

De datum van de heropening valt samen met de vooravond van Día de Canarias (Dag van de Canarische Eilanden), dat elk jaar op 30 mei gevierd wordt.

De komende maanden zal het waterpretpark drie dagen per week, vrijdag, zaterdag en zondag, geopend zijn voor het publiek.

Christoph Kiessling, vice-president van de Loro Parque Group, verwacht dat het bezoekers aantal veel lager zal zijn dan in 2019, toen meer dan 1,2 miljoen toeristen het waterpark bezochten en de twee zomermaanden goed waren voor 40% hiervan.

“Wij zullen alle toeristen die ons bezoeken heel dankbaar zijn en wij zullen er alles aan doen om iedereen zich koning van Siam te laten voelen,” verzekerde de zakenman, die opmerkte dat de faciliteiten van het park veilig zijn en voldoen aan alle Covid-protocollen.

Siam Park zal zich aldus aansluiten bij de heropening van de dierentuin Loro Parque, in Puerto de la Cruz (Tenerife), en het aquarium Poema del Mar, in Las Palmas de Gran Canaria, die sinds 1 mei open zijn, en zal het bezoek van Canarische residenten belonen met een korting van 50% op de toegangsprijs.

Canarische residenten ontvangen 50% korting

Ook kondigde Wolfgang Kiessling aan dat Hotel Botánico in Puerto de la Cruz zijn normale activiteit zal hervatten vanaf 1 september dit jaar.

Ondanks de omstandigheden is de zakenman tevreden over het aantal bezoekers van het Loro Parque tijdens de eerste twee weken van deze nieuwe fase, hoewel hij van mening is dat de dierentuin nog ver verwijderd is van winstgevendheid.

De instandhouding van alle bedrijven tijdens de periode van stilstand betekende voor de groep een maandelijkse investering van meer dan 2,5 miljoen euro.

“Toen we heropenden, dachten we dat het goed was om 500 bezoekers per dag te halen, maar in die tijd hebben we gemiddeld tot 900 mensen ontvangen en op zondagen telden we zelfs 1.900 toeristen,” aldus de Duitse zakenman.

De Stichting Loro Parque is tijdens deze fase verdergegaan met haar gebruikelijke activiteiten en heeft sinds haar oprichting 22,8 miljoen euro geïnvesteerd in meer dan 200 instandhoudingsprojecten op de vijf continenten, waardoor tien papegaaiensoorten voor uitsterven konden worden behoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…