Siam Park, een overprijsde attractie?

Siam Park overprijsde attractie?

Ontdek de fascinerende kaart die de meest overprijsde toeristische attracties ter wereld onthult (en Harry Potter-fans zullen versteld staan). Jazeker, zelfs Siam Park-Costa Adeje staat op die lijst. Het is verrassend om te zien hoeveel mensen bereid zijn om aanzienlijke bedragen te betalen voor een attractiepark dat overbevolkt is.

De kaart van SavingSpot

Ben je ooit nieuwsgierig geweest naar welke toeristische attracties te duur zijn om te bezoeken?

Een fascinerende kaart, samengesteld door SavingSpot, heeft een lijst samengesteld van de meest overprijsde hotspots wereldwijd, volgens de bezoekers.

De kaart van SavingSpot is tot stand gekomen door het analyseren van de reviews op TripAdvisor van de meest belangrijke attracties in 134 landen en alle staten in de Verenigde Staten. Hierdoor werd vastgesteld welke attracties als overprijsd werden beoordeeld, hetzij vanwege de toegangsprijs, parkeerkosten of de prijzen voor eten en drinken ter plaatse.

De gegevens hielden rekening met het aantal vermeldingen van het woord “duur” in de feedback, en bovenaan de lijst, met een enorm aantal klachten, stond Warner Bros, Studio Tour London – The Making of Harry Potter in Engeland, met 8.283 vermeldingen.

Klik op onderstaande foto voor de volledige versie
Lees het artikel verder onder de foto

Siam Park, Costa Adeje, Tenerife op nummer 13

Terwijl Warner Bros. Studio Tour London de lijst aanvoerde, was het zeker niet alleen, met de CN Tower in Canada, het Empire State Building in Amerika en de Blue Lagoon in IJsland die allemaal genoemd werden bij de 20 attracties met de slechtste prijs-kwaliteitverhouding..

Op nummer 13 vinden we Siam Park in Tenerife, met 2.745 vermeldingen van het woord “duur”. Siam Park, Costa Adeje omschrijft zichzelf als een ‘betoverd paradijs’ dat ‘spannende attracties, serene landschappen en authentieke architectonische wonderen’ biedt.

Deze populaire toeristische water-attractie, geïnspireerd door Thailand, is negen keer op rij uitgeroepen tot het nummer één waterpark ter wereld. Echter, lijkt het erop dat Siam Park heeft geprobeerd te profiteren van zijn indrukwekkende onderscheidingen door de prijzen te verhogen.

Toegangskaarten Siam Park ONLINE bestellen.

Volwassen kaartjes kosten 42 euro voor een dag en kinderen ouder dan twee jaar betalen 30 euro.

Klik op onderstaande foto voor de volledige versie
Lees het artikel verder onder de foto

Siam Park, populair maar toch te duur?

Dus, net als een aantal andere toeristische attracties, wordt Siam Park beschouwd als overprijsd, ondanks zijn populariteit, met prijzen die, in vergelijking met andere attracties, als hoog worden beschouwd.

Hoewel Siam Park een populaire bestemming is, is het belangrijk om te weten dat de entreeprijzen aan de hoge kant zijn.

We hopen dat deze kaart je helpt bij het plannen van je volgende reis en dat je bewustere keuzes kunt maken bij het selecteren van toeristische attracties.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eén reactie

  1. Is niet goedkoop maar het is het waard.
    Prachtig, leuk, netjes en voor iedere leeftijd.
    Je kan je er een ganse dag bezig houden, voor die prijs?
    Ja, ik vind het een terechte prijs en niet te duur

Ook interessant om weten…