Werken in Loro Parque, Puerto de la Cruz, Tenerife

Werken in Loro Parque Puerto de la Cruz

Werken in Loro parque, Tenerife

Loro Park biedt vele mogelijkheden en de jobs zijn zeer gevarieerd en gericht op professionals uit verschillende gebieden.

Biologen, schoonmakers, vertellers, onderhoudspersoneel, catering, hoveniers, administratieven, … dit zijn enkele van de taken die u kan vinden in Loro Parque.

De vereisten om toegang te krijgen tot een van de openstaande jobs, variëren afhankelijk van de taak, echter, opleiding en ervaring vormen een belangrijke factor.

Interesse om te werken in Loro Parque in Tenerife, raadpleeg de website.

Over het Loro Parque

Loro Park is een dierentuin met een grote collectie van tropische planten en verschillende diersoorten en is van prive-eigendom. 

Gelegen in Puerto de la Cruz (Tenerife), Spanje, opgericht in 1972, in eerste instantie ontworpen als een paradijs voor papegaaien.

Loro Park verwierf verschillende nationale en internationale onderscheidingen, zoals bijvoorbeeld de prijs voor de “Groene Boom”, de internationale prijs voor de omgeving TUI Duitsland en de award voor engagement voor het milieu Thomson van het Verenigd Koninkrijk.

In deze Dierentuin werken mensen van allerlei achtergronden en culturen. Het team kent de waarden van verantwoordelijkheid, inzet en toewijding. De tevredenheid van de klant is de grondslag van alle dagelijkse activiteiten van het park.

Bron: https://trabajarporelmundo.org/trabajar-en-loro-parque-tenerife

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

  1. Steyaert Lieven schreef:

    ik, Steyaert Lieven, van Belgie doe bij deze een spontane sollicitatie bij jullie. vele groeten

Ook interessant om weten…