Carnavalskermis Santa Cruz de Tenerife

Carnavalskermis Santa Cruz de Tenerife

Carnavalskermis Santa Cruz op de Avenida Marítima

Elk jaar transformeert Santa Cruz de Tenerife zich in een epicentrum van festiviteiten met de opening van de langverwachte Carnavalskermis. Dit evenement, dat zowel jong als oud aantrekt, vindt plaats op de bruisende Avenida Marítima, een locatie die het hart van de festiviteiten vormt.

Openingstijden van de Carnavalskermis Santa Cruz

De Carnavalskermis verwelkomt bezoekers met open armen van maandag tot zaterdag vanaf 17u00 en op zondagen vanaf 12u00.

Bekijk hier het programma voor Carnaval Santa Cruz 2024

Voor degenen die geen genoeg kunnen krijgen van de feestelijke sfeer, blijft de kermis tijdens de Carnaval de Día (straatcarnavalsdagen, 11 en 17 februari) tot in de vroege uurtjes geopend.

Tot en met de zondag 18 februari, biedt deze kermis een wervelende wereld van plezier voor iedereen die deel wil uitmaken van deze unieke ervaring.

Een hartverwarmend begin

Een bijzonder moment dat de ware geest van het carnaval weerspiegelt, was de opening van de kermis afgelopen donderdag, georganiseerd door de Provinciale Vereniging van Kermisexploitanten van Tenerife (Asociación Provincial de Feriantes de Tenerife).

Meer dan 2.500 kinderen in een kwetsbare positie, afkomstig van 27 verschillende niet-gouvernementele organisaties, kregen de kans om gratis te genieten van alle attracties. Deze daad van vrijgevigheid zorgde voor onvergetelijke herinneringen voor de kinderen en benadrukte het inclusieve en gemeenschapsgerichte karakter van het evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…