La Laguna ontsteekt kerstverlichting met Ana Guerra

Kerstverlichting La Laguna

La Laguna ontsteekt kerstverlichting met Ana Guerra

San Cristóbel de La Laguna, de universiteitsstad van Tenerife, bereidt zich voor op het inschakelen van de kerstverlichting op vrijdag 24 november. Het stadsbestuur zal dit evenement om 20u00 vieren, en als klap op de vuurpijl zal de getalenteerde zangeres Ana Guerra om 21u00 een concert geven.

Een overweldigende licht- en geluidsshow

Er wordt een groots licht- en geluidsspektakel voorbereid op de avond van het ontsteken van de kerstverlichting. Het wordt een geweldig evenement dat niet alleen dient als voorbode van de kerstfeestelijkheden, maar ook van de Noche en Blanco die we een dag later vieren.

Boogvormig dak van lichten in La Laguna met Kerst

De gerenommeerde artieste van La Laguna, Ana Guerra, zal na het ontsteken van de verlichting een buitengewoon concert geven.

De symbolische knop om de kerstverlichting aan te zetten, bevindt zich op het kruispunt tussen de Calle Viana en Calle Obispo Rey Redondo, voor het Casa de los Capitanes.
Ook zal er een prachtig boogvormig dak van lichten te bewonderen zijn nabij deze knop.

Het is één van de meest herkenbare punten van Kerstmis in Tenerife.

De verlichtingsceremonie

De verlichtingsceremonie vindt plaats om 20u00, en om 21u00 zal het langverwachte concert van Ana Guerra plaatsvinden op de Plaza de La Concepción.

Zoals elk jaar worden er duizenden bezoekers verwacht die dit spektakel en concert bijwonen.

2.800 redenen om te stralen

Sinds eind september is de stad La Laguna druk bezig met de installatie van de kerstverlichting in verschillende delen van de gemeente.

Dit jaar zullen bijna 2.800 kerstmotieven de straten van La Laguna verlichten, met gebruikmaking van de nieuwste beschikbare LED-technologie, wat bijdraagt aan het verminderen van het energieverbruik en het minimaliseren van de milieueffecten.

Deze lichtdecoratie zal de stad La Laguna niets kosten, omdat al het materiaal wordt geleverd door het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het onderhoud van de openbare verlichting, dit als onderdeel van de verbetering van het contract. Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…