Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Noche en Blanco te La Laguna

zaterdag 25 november 11u00 tot 23u59

Noche en Blanco 2023 bekendmaking affiche

15de Noche en Blanco

La Laguna kondigt met trots de “Noche en Blanco: de meest spectaculaire editie in de geschiedenis” aan en onthult de poster. Dit langverwachte evenement, dat zijn vijftiende jaar ingaat, zal plaatsvinden op zaterdag 25 november 2023 en verspreid doorgaan over verschillende delen van het historische centrum van de stad.

Het kunstwerk voor dit jaar is ontworpen door Yosimar López, bekend om zijn creatieve meesterwerken.

De burgemeester merkte ook op dat de gemeente werkt aan de meest spectaculaire editie in de geschiedenis van dit evenement, dat cultuur, gastronomie, muziekconcerten, commerciële activiteiten, kinderactiviteiten en een breed scala aan evenementen voor alle leeftijden zal omvatten.

Burgemeester Luis Yeray Gutiérrez benadrukte de “indrukwekkende creativiteit en originaliteit” van het ontwerp voor dit jaar. Hij is ervan overtuigd dat dit evenement mannen en vrouwen van alle generaties zal aantrekken en duizenden mensen naar onze straten zal lokken, zoals elk jaar gebruikelijk is.
We kijken uit naar een onvergetelijke avond vol kunst, cultuur en entertainment.

Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt (zie link)

Leticia Villegas, gemeenteraadslid belast met handel, economische en lokale ontwikkeling, heeft aangekondigd dat er in november een persconferentie zal plaatsvinden om het volledige programma van evenementen en de bijbehorende locaties aan te kondigen voor de vijftiende editie van de Noche en Blanco lagunera. Deze editie heeft in 2022 meer dan 100.000 bezoekers verwelkomd en belooft een spectaculaire ervaring te worden met tal van optredens die zich verspreiden over heel La Laguna.

Programma online hier.

San Cristobal de La Laguna,Santa Cruz de TenerifeSpanje+ Google Maps

Ook interessant om weten…