Poster Carnaval 2023

Posters Carnaval 2023

Poster Carnaval 2023

De poster voor het carnaval van Chicharras (=inwoners van Santa Cruz) 2023 wordt gekozen uit 10 finalisten op een totaal van 38 inzendingen.

De stemming vindt plaats via de website en begint op donderdag 29 september.

Het carnaval van Santa Cruz 2023 komt steeds dichter en ook zijn affiche. Afgelopen dinsdag maakte het stadhuis van Santa Cruz de 10 finalisten bekend, die door een jury zijn geselecteerd en waarover het publiek zal stemmen om te beslissen welke poster voor de volgende carnavalsfeesten zal worden gebruikt..

De online stemming, die op donderdag 29 september begon, loopt tot 12 oktober 23u59 en is toegankelijk via de officiële website. Het OAFAR kent een prijs van 2.500 euro toe aan de auteur van de winnende poster.

New York, the city that never sleeps – Thema 2023

Volgens een persbericht heeft de voorselectie een gewicht van 60% in de eindrangschikking en werd uitgevoerd door een jury van deskundigen op dit gebied. De werken die tot 15 september bij OAFAR waren ingediend, werden onderworpen aan de criteria van de technisch-artistieke jury en of het voldoende aansluit bij het thema voor 2023 “New York, the city that never sleeps”.

De jury bestond uit de kunstcurator en directeur van het Westerdahl Museum, Celestino Celso, de presentator van Factoría de Carnaval, Domingo Hernández, de grafisch ontwerper en specialist in typografie, Lars Petter Amundsen, de grafisch ontwerper en professor van de graad in design aan de ULL, Noa Real, evenals de grafisch ontwerper van Museos de Tenerife, Miriam Cruz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…