Siam Park – 2 nieuwe attracties

Sawasdee Siam Park

Siam Park opent 2 nieuwe attracties

Siam Park, steeds innoverend, investeerde deze zomer 2,5 miljoen euro in 2 nieuwe attracties.

Vrijdag 13 juli om 11.00 uur openen deze twee nieuwe attracties.

Voor de Kinnaree heeft Siam Park iets speciaals bedacht. De bezoekers kunnen de hoofdrol spelen in een flashmob.

Lees verder onder de foto’s


Boek hier je tickets, dan hoef je niet aan te schuiven!


Het idee is om na de openingstoespraak en het doorknippen van het rode lint, dat de deelnemers aan de flashmob als eerste door de Kinnaree glijden voor de ogen van de verbaasde bezoekers.

De Sawasdee

Sawasdee, wat in het Thais betekent “welkom”, is een nieuwe zone voor kinderen met veel interessante en opwindende mogelijkheden voor eindeloos plezier.

Dit gedeelte speciaal voor kinderen omvat een jungle van emotie met 4 verschillende glijbanen, waarvan 2 speciaal ontworpen voor te “racen” en om de behendigheid van de kinderen op de proef te stellen. Ook is er een mini-glijbaan voor 4 kinderen tegelijk en tenslotte een replica van “The Dragon”, de meest populaire attractie van het park, maar op kindermaat.

De Kinnaree

De Kinnaree is een “Mega Toboggan” (een roetsjbaan) van méér dan 200 meter. Deze gloednieuwe attractie, ongekend voor waterparken geeft een drievoudige sensatie, nl. opwinding, plezier en intensiteit.

Kinnaree is de naam van een mythische wezen, een sensuele godin die danst in het mythische bos Himmapan en meestal te zien is in beelden, tempels en gebouwen van Thaise architectuur.

Voor de bouw van de Kinnaree waren méér dan 800 kubieke meter beton en 2 kilometer buizen nodig. Het ontwerp is van de Italiaanse kunstenaar, Paolo Bonano.

Het is duidelijk, de Kinnaree wordt de attractie van zomer 2012. Reeds bij het begin van de rit stijgt de adrenaline door de snelheid, op 25 meter hoogte. Dit is slechts een voorbereiding op de volgende verrassing: namelijk de betoverende trechter met een helling van 45° die voor het nodige gelach en opwinding zal zorgen. Dan gaat het verder door een weelderige plantengroei met paradijslijk uitzicht om vervolgens met een duizelingwekkende vaart op een grote golf te rijden.

Dit allemaal samen geeft een unieke ervaring.

Kinnaree Siam Park

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

Ook interessant om weten…