Vaccinatie in Tenerife en Spanje

Vaccinatie in Tenerife - overzicht strategie

Vaccinatie in Tenerife – nieuwe website

De regering van Spanje heeft gisteren een nieuwe website gelanceerd: https://www.vacunacovid.gob.es

Een website over de vaccinatiestrategie van COVID-19, die bedoeld is om de twijfels van de burgers omtrent het vaccin en de vaccinatie weg te werken aan de hand van officiële en steeds up-to-date informatie.

Antwoorden op vele vragen

 • Wanneer word ik gevaccineerd?
 • Heeft het vaccin bijwerkingen?
 • Wat zijn de voordelen van het laten vaccineren?
 • Kan ik kiezen welk vaccin ik wil krijgen?
 • Welke vaccins zullen beschikbaar zijn in Spanje?

Hierboven enkele van de vele vragen die zullen beantwoord worden dankzij deze nieuwe officiële website. De informatie zal tijdens de vaccinatiecampagne worden uitgebreid en aangepast met nieuwe en actuele inhoud.

Nationale en internationale publicaties

Naast het hoofdstuk “Vragen en antwoorden” bevat de website een lijst met links naar documenten die door nationale en internationale instanties worden gepubliceerd met betrekking tot het vaccin en de vaccinatie.

De nieuwe officiële website is gebouwd met een intuïtieve navigatie en hanteert een eenvoudige en vooral duidelijke taal. Meer complexe informatie wordt begrijpelijker gemaakt aan de hand van afbeeldingen.

De website is geschikt voor verschillende apparaten en voldoet aan de huidige normen voor toegankelijkheid, vereist door overheidsdiensten. Zo heeft iedereen, ongeacht zijn of haar situatie, toegang tot deze belangrijke informatie.

Samenwerking

De website is het resultaat van de samenwerking tussen het Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes y Memoria Democrática, el Ministerio de Política Territorial y Función Pública, el Ministerio de Sanidad, el Ministerio de Ciencia e Innovación, el Consejo Superior de Investigaciones Científicas, la Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios y la Secretaría de Estado de Comunicación.

2 reacties

 1. Guy schreef:

  Dag Freddy,

  Als je resident bent in Tenerife, dan wordt je uitgenodigd via SMS. Je mag ook bellen naar 012 of 922470012 of 928301012 en een afspraak maken. Degenen geboren tussen 1952 en 1955 zijn nu aan de beurt om te bellen, als ze nog geen SMS hebben ontvangen.

  Nog een fijn weekend,
  Guy H.

 2. freddy deetes schreef:

  wat moeten wij doen voor vaccin te krijgen
  ik woon in tenerife

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest