Drive-in Tenerife

Drive-in Tenerife

Tenerife krijgt een van de grootste drive-in bioscopen van Spanje


De Grupo Materik S.L. opent zijn eerste drive-in op de Canarische Eilanden, in Tenerife.

De autocinema bevindt zich bij de Amarilla Golf in het zuiden van Tenerife, naast Las Chafiras. Het gaat om een terrein van 16.000 vierkante meter, dat donderdag 3 maart zal worden ingehuldigd, en dat plaats zal bieden aan 650 voertuigen.

De drive-in bioscoop heeft een scherm van 200 vierkante meter, waardoor het een van de grootste drive-in bioscopen van Spanje zal zijn.

Door de pandemie is er steeds meer vraag naar activiteiten in openlucht. De Materik Group wijst erop dat de nieuwe faciliteiten, naast de drive-in bioscoop, vernieuwde gastronomie en vrijetijdsconcepten aanbieden.

Opening vrijdag 4 maart 2022

De nieuwe drive-in opent vrijdag 4 maart met de nieuwe Batman film “The Batman”, telkens om 21u00. De film duurt 175 minuten en is niet ondertiteld, maar gedubd in het Spaans.

Prijzen tickets

Tickets 6,50€ voor volwassenen en 5,50€ voor kinderen tussen 4 en 10 jaar. Kinderen jonger zijn gratis. Per auto wordt 2,50€ aangerekend.

Drive-in en restaurant

Een filmpje kijken en terwijl een maaltijd nuttigen, het kan. Niet enkel frisdrank en popcorn, doch ook smakelijke hamburgers met frietjes, hot-dog en sandwiches zijn verkrijgbaar.

Ook groente- en fruitsalade staan op het menu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…