Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Jazzfestival Los Cristianos

vrijdag 24 november 21u00 tot zaterdag 25 november 23u00

Jazz Los Cristianos
Foto: A Few Colors

Jazzfestival Los Cristianos, na zeven jaar stilte

Aan de Plaza de La Pescadora in Los Cristianos zal op vrijdag 24 en zaterdag 25 november de langverwachte editie van het Jazzfestival van Arona 2023 plaatsvinden.

Terugkeer naar Jazz in Los Cristianos

De Plaza de La Pescadora zal het podium zijn voor vier openluchtconcerten. Het festival voegt niet alleen een kleurrijke noot toe aan het culturele aanbod van de stad, maar ook hoogwaardig entertainment, zowel voor de lokale bevolking als voor toeristen, en draagt bij tot de dynamiek van de handel in Los Cristianos.

Kwalitatieve Jazzervaring

Een hernieuwde focus op Jazz in Arona is belangrijk, gezien de talrijke volgers van het genre. Dit jaar is er een interessante line-up met zowel lokale artiesten als internationaal erkende jazzacts. Voor het volgende jaar is het plan om gerenommeerde internationale artiesten aan te trekken.

Tijdens het festival zullen bijna 200 stoelen worden geplaatst op de Plaza de La Pescadora voor degenen die willen genieten van de muziek in alle comfort.

Programma vol muzikaal genot

De concerten, twee per dag, beginnen om 21u00 en om 22u00, deze hebben een geschatte duur van 55 minuten elk. Het festival wordt gesponsord door Bahía Beach Palmmar en in samenwerking met Wolves Jazz & Arts en Jaleo Press Comunicación.

Op de openingsavond vrijdag 24 november treden op:

  • Jason Luis Project
  • een eerbetoon aan Bill Evans door Alberto Medina, Tara Santana en David Xirgu

Op zaterdag 25 november komen de volgende artiesten aan bod:

  • Lloreda DúoGino Marcelli & Eliseo Lloreda
  • het jazzfusietrio A Few Colors (Eliseo Lloreda, Felu Morales en Pedro Marcos) als afsluiting van het JazzFestival

Improvisatie, moderne behandeling van klassieke instrumenten, prachtige melodieconstructies en artiesten met diverse invloeden zullen de ingrediënten zijn die het publiek kan verwachten tijdens dit sprankelende festival.

JazzFestival Los Cristianos affiche
Paseo Dulce Maria Loinaz
Los Cristianos,Santa Cruz de Tenerife38650Spanje
+ Google Maps

Ook interessant om weten…