Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ruta de la Tapa

vrijdag 11 november 2022 tot zondag 20 november 2022

Ruta de la Tapa Adeje affiche

Ruta de la Tapa Adeje

De Ruta de la Tapa van Adeje is terug met nieuwe deelnemers en nieuwe tapas.

Iedereen is welkom om tapas te komen degusteren in de wijken Adeje Casco, Las Torres, Los Olivos, Las Nieves, La Postura en El Galeón. De tapa route is open van vrijdag 11 tot zondag 20 november 2022.

Geniet van de Tapa-route van Adeje, proef de uitstekende tapas van de deelnemende gastronomische etablissementen en maak kans op één van de talrijke prijzen.

De meest veeleisende fijnproevers kunnen stemmen voor de beste tapa en misschien wint die tapa dit jaar één van de trofees:

  • Tapa Especial a la Tapa Profesional 2022
  • Tapa de Oro (gouden tapa)
  • Tapa de Plata (zilveren tapa)
  • Tapa de Bronce (bronzen tapa)

Kom tapas proeven, stem op je favoriet en maak kans op een verblijf in een vijf, vier of driesterren hotel naast nog andere prijzen.

Hoe deelnemen en stemmen?

Registreren met gebruikersnaam en wachtwoord zodat de deelname kan worden bewaard en ook de inschrijving voor de prijstrekkingen.

Bij elke gedegusteerde tapa, even registreren door het scannen van de QR-code van het betreffende etablissement en bekom zo een medaille voor die tapa!

Per 4 medailles krijg je een trofee die recht geeft om mee te stemmen op een van de reeds genuttigde tapas. Tegelijkertijd wordt een extra deelname aan de trekking toegevoegd!

Hoe meer trofeeën, hoe meer kansen om te winnen.

Voltooi de Ruta de la Tapa en kroon jezelf tot koning of koningin van de tapas van Adeje! Bewijs dat je de grootste fan bent van tapas en een echte foodie!

Plattegrond Adeje met deelnemers

Klik op deze kaart en er opent een nieuwe pagina met een interactieve plattegrond van Adeje. Daar kan je op de diverse lokaties klikken en meer informatie lezen over de tapas, openingsuren, juiste lokatie etc…

Map van de Ruta de la Tapa Adeje

Interesse in enkele restaurants van Adeje?

Tapas in Adeje
Adeje,Santa Cruz de TenerifeSpanje