Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Tenerife Fashion Beach Costa Adeje

vrijdag 14 oktober tot zaterdag 15 oktober

Tenerife Fashion Beach Costa Adeje

Tenerife Fashion Beach Costa Adeje – Playa del Duque

In deze vijfde editie van Tenerife Fashion Beach Costa Adeje wordt de catwalk van nieuwe talenten voortgezet, waar opkomende ontwerpers een kans krijgen om een professionele carrière te beginnen en te ontwikkelen, waarbij de basis wordt gelegd voor hun commerciële project.

De grote catwalk van ontwerpers wordt opnieuw gepresenteerd door Nieves Álvarez en Roberto Herrera. Het internationale model en presentatrice zullen opnieuw optreden als peetmoeder van deze modeshow op het strand en belonen de meest commerciële collectie, gekozen uit de 10 voorgestelde ontwerpers van Tenerife Moda.

Het evenement omvat een uitgebreid opleidingsprogramma en toont de concepten van zowel jonge talenten als gevestigde ontwerpers van Tenerife Moda.

Ágatha Ruiz de la Prada

Ágatha Ruiz de la Prada zal de gastontwerper zijn tijdens de vijfde editie van Tenerife Fashion Beach Costa Adeje, dat op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober 2022 het eiland zal transformeren tot het epicentrum van de internationale badmode.

De jury bestaat uit gerenommeerde professionals en wordt voorgezeten door Jesús María Montes-Fernández, mediaprofessional en winnaar van de National Fashion Award.

De finishing touch van deze editie zal worden verzorgd door Ágatha Ruiz de La Prada, die voor de eerste keer de catwalk van Playa del Duque Norte in Costa Adeje zal betreden om haar badmodecollectie te presenteren.

De ontwerpster uit Madrid is een van de belangrijkste en langstlevende ontwerpers van de Spaanse textielindustrie en is erin geslaagd een creatief universum te promoten dat verder gaat dan mode en haar tot een ijkpunt heeft gemaakt in het internationale design.

Playa del Duque
Costa Adeje,Santa Cruz de Tenerife38660Spanje
+ Google Maps