Tenerife Fashion Beach Costa Adeje

Laden Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Tenerife Fashion Beach Costa Adeje

maandag 14 oktober 2019 tot zondag 20 oktober 2019

Tenerife Fashion Beach Costa Adeje affiche

Tenerife Fashion Beach Costa Adeje

Tenerife Fashion Beach Costa Adeje #TenerifeFBCA is het centrum van de badmode, een initiatief van de Cabildo de Tenerife en gemeente Adeje, dat van maandag 14 tot en met zondag 20 oktober 2019 zal plaatsvinden.

Een evenement dat Mode & Toerisme combineert met een innovatieve aanpak die een referentie is in de “Zwemmode” en een niche is bij de grote catwalks van de internationale mode en tevens een promotie voor het eiland Tenerife en zijn ontwerpers/designers.

Hier de officiële website.

Programma TFBCA 2019

Maandag 14 oktober 16u00-19u00 – Casting “Fresh Face”

Een open casting, die jongeren van Adeje de kans geeft om een professionele carrière te beginnen in de modewereld. De geselecteerden krijgen de kans om deel te nemen aan een fotosessie en om het imago te zijn van een bedrijf dat deelneemt aan de catwalk “New Talents”. Evenals het deelnemen aan de catwalk en aan  diverse promotie evenementen van TFBCA.

Dinsdag 15 oktober – Live shooting

Gedurende de dag zullen er verschillende fotosessies plaatsvinden in Adeje waar de geselecteerde modellen van de casting “Fresh Face” de dynamiek van een “fashion shooting” zullen leren kennen.

De deelnemende bedrijven aan de catwalk “New Talents” zullen verantwoordelijk zijn voor de styling, waardoor ze een campagne-imago krijgen die de communicatie van deze bedrijven bevordert.

Woensdag 16 oktober

Dag van de Blogger

Informele bijeenkomst van de belangrijkste Mode Bloggers van de Canarische Eilanden, om kennis over de sector te delen en te netwerken. 

Fashion Talks

Deskundigen van de sector debatteren over impact en problemen in de mode-industrie.

Donderdag 17 oktober – Catwalk TFBCA

Adeje wordt het perfecte decor voor het tonen van het aanbod en de seizoentrends wat betreft zwemkledij en badmode. Een dynamische actie van de lokale handel.

Vrijdag 18 oktober 18u00 – Fashion Fañabe Beach

Het strand van Fañabe wordt nogmaals een unieke catwalk met een modeshow op het zand. De verschillende bedrijven paraderen hun nieuwste ontwerpen. 

Zaterdag 19 oktober 18u30 – Tenerife Fashion Beach 

Playa El Duque Norte wordt het epicentrum van de Europese badmode met een unieke show.

De 15 bedrijven van het collectief Tenerife Moda en Emprendemoda showen samen met toonaangevende nationale en internationale bedrijven de trends voor het komende seizoen tijdens deze spectaculaire catwalk.

Catwalk TFBCA

Promo video Tenerife Fashion Beach Costa Adeje 2019

Gegevens

Begin:
maandag 14 oktober 2019
Einde:
zondag 20 oktober 2019
Events Categorie:
Events Tags:
, , ,

Locatie

Adeje
Adeje, Santa Cruz de Tenerife Spanje + Google Maps