Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Plenilunio Santa Cruz 2021

zaterdag 4 december 2021 tot zondag 5 december 2021

Plenilunio Santa Cruz 2021 - affiche

Met Plenilunio zal Santa Cruz het eerste weekend van december de straat “heroveren”

De terugkeer van activiteiten in de straten van Santa Cruz is een van de grote uitdagingen van het gemeentebestuur van Santa Cruz om de economie te stimuleren en de consumptie te bevorderen.

De aftrap wordt gegeven met de viering van Plenilunio 2021 (Volle Maan), die zal plaatsvinden het eerste weekend van december.

“De onzekerheid over de ontwikkeling van de pandemie en de beperkende maatregelen zorgden voor veel onzekerheid, dus de datum 31 oktober, die we aanvankelijk hadden overwogen, werd dus uitgesteld naar het eerste weekend van December”.

Dit weekend valt samen met de twee feestdagen 6 en 8 december, zodat het idee om mensen naar de hoofdstad te lokken wordt versterkt.

Hoewel er nog wordt gewerkt aan het programma zullen er meerdere activiteiten in de straten van Santa Cruz worden georganiseerd.

Een programma met o.a. theatergezelschappen, muziek, ambachten en commerciële ondersteuning, dit alles verdeeld over een dozijn enclaves van de stad. Onder meer in het Guimerá Theater, La Recova en het Museum van Schone Kunsten.

Op deze pagina kan je de volledige agenda terugvinden.

Plenilunio Santa Cruz 2021
Foto Sergio Mendéz
Calle Castillo
Santa Cruz,Santa Cruz de TenerifeSpanje
+ Google Maps