Exclusief Teide-bier

Exclusief Teide bier

Nieuw en exclusief Teide-bier verkrijgbaar bij de kabelbaan

Een samenwerking die heeft geleid tot een uniek product voor bierliefhebbers en toeristen die de Teide bezoeken. Volcano Teide, de operator van de Teide-kabelbaan, en TACOA, een Canarische bierfabrikant, hebben de handen ineen geslagen.

Ze presenteren binnenkort een ambachtelijke bier, geïnspireerd op de waarden en personages van de tentoonstelling en het stripverhaal van “De Legende van de Teide”.

Een ambachtelijke bier met karakter

Dit nieuwe bier wordt geleverd in glazen flesjes van 33 centiliter en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals water, gemoute gerst, hop en gist. Met een alcoholpercentage van 4,5% lijkt het qua stijl sterk op Pale Ale bieren.

Bij het proeven van dit bier, ontdekt men een licht alcoholisch drankje met een visueel aantrekkelijke goud-oranje gloed. Het prikkelt de zintuigen met zijn citrus-hop aroma, matige bitterheid en rijke schuimtop.

1000 flessen exclusief bij Teide kabelbaan

De eerste 1.000 flessen van dit unieke brouwsel zijn exclusief verkrijgbaar in de winkel en het café gelegen in het bezoekerscentrum van de Teide-kabelbaan. Hier werd onlangs de tentoonstelling “De Legende van de Teide” geopend.

Duurzame en lokale producten

Deze samenwerking benadrukt de voortdurende inzet van het bedrijf voor lokale producten. Het project is officieel bevestigd door Ignacio Sabaté Bel, directeur van Volcano Teide, en Eric del Toro, manager van TACOA.

Dit nieuwe lokale bier is een unieke toevoeging aan de biermarkt, vooral voor de bezoekers van de Teide. Met zijn natuurlijke ingrediënten en onderscheidende smaakprofiel belooft het een must-try te zijn voor elke bierliefhebber.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…