Santa Cruz lanceert de app #SoyCulturaSC

Smartphone met culturele app #SoyCulturaSC, onscherpe achtergrond.

Culturele pareltjes op een presenteerblaadje

De hoofdstad van Tenerife, Santa Cruz, introduceert een gloednieuwe app die het culturele aanbod dichterbij brengt. Met “#SoyCulturaSC” heb je het complete overzicht van de evenementen in de cultuurrijke hoofdstad letterlijk binnen handbereik.

De nieuwe app #SoyCulturaSC kan nu gratis worden gedownload op elk Android en Apple toestel.

Wat je culturele voorkeuren ook zijn, deze slimme app biedt voor elk wat wils. Theater, dans, muziek, tentoonstellingen, je vindt het allemaal netjes gerangschikt per discipline. Gebruik de handige filters om in een oogopslag te zien welke evenementen binnen jouw interessegebied vallen.

Gepersonaliseerd genieten met de app #SoyCulturaSC

Ontvang realtime pushmeldingen, na het instellen van je voorkeuren, zodra er nieuwe activiteiten bijkomen die hieraan voldoen. “#SoyCulturaSC” levert je een cultureel programma volledig op maat, zodat je niets hoeft te missen.

De ideale wegwijzer voor zowel lokale inwoners als toeristen!

Niet alleen biedt de app een overzicht van evenementen, je kunt ook direct en veilig toegangstickets aanschaffen via de ingebouwde betaalfunctie. Vlug een kaartje kopen voor die avantgarde kunsttentoonstelling of het langverwachte symfonieorkest was nog nooit zo gemakkelijk.

Dé culturele gids van Santa Cruz

De burgemeester kondigde aan dat het de bedoeling is om in de App het culturele aanbod van de hoofdstad op te nemen die worden geprogrammeerd door het Cabildo en de Gobierno Canario (de regering van de Canarische Eilanden), zodat alle burgers weten dat Santa Cruz een cultuurstad is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…