TLP Tenerife 2024 keert terug

TLP Tenerife 2024 foto Lan Party wedstrijd

TLP Tenerife 2024 – Heropleving Technologie en Cultuur


Van dinsdag 3 tot zondag 8 september 2024 vindt een bijzonder evenement plaats: TLP Tenerife 2024.

Deze gebeurtenis, georganiseerd in het Recinto Ferial, markeert de 16de editie van één van de grootste nationale evenementen betreffende technologie en nieuwe trends.

Een fusie van Technologie, Creativiteit en Cultuur


Onder de bezielende leiding van Rosa Dávila, president van het Cabildo de Tenerife, samen met andere prominente figuren zoals José Manuel Bermúdez (burgemeester van Santa Cruz) en Alfonso Cabello (vice-minister van het Canarische regeringspresidium), wordt TLP Tenerife gepresenteerd als een unieke mix van technologie, creativiteit en cultuur.

Dit evenement, dat niet alleen gericht is op entertainment en technologie, maar ook op training en werkgelegenheid, belooft een rijke ervaring voor jong en oud.

Een belevenis voor alle leeftijden


TLP Tenerife brengt een divers programma, met activiteiten als de traditionele Zona LAN Party, Summer-CON, en de K-Pop Championship.

Ook is er aandacht voor Cosplay, esports en tal van educatieve activiteiten. Met meer dan 27 lokale ontwikkelstudio’s en nationale topbedrijven biedt TLP Tenerife een broedplaats voor nieuwe zakelijke initiatieven en projecten in de videogame-industrie.

TLP-Tenerife, meer dan een technologische bijeenkomst

Volgens Idaira Febles, directeur van het evenement, vormen passie, liefde en gemeenschapsgevoel de kern van TLP Tenerife.

Dit evenement is meer dan alleen een technologische bijeenkomst; het is een thuis voor diegenen die hun interesses willen delen en nieuwe ervaringen willen creëren.

Van LAN Party zones met ruimte voor 1500 deelnemers tot de Summer-Con zone met een breed scala aan activiteiten, TLP Tenerife biedt voor elk wat wils.

De innovatieve geest van TLP Tenerife 2024 weerspiegelt de vooruitgang op technologisch gebied in de regio, zoals te zien in de ontwikkeling van de satellietindustrie op de Canarische Eilanden.

Een blik op de toekomst van E-sports en Kunst

Met meer dan 60 artiesten en verschillende E-sports competities, zet TLP Tenerife 2024 zich neer als meer dan alleen een technologie- en videogame-evenement.

Het biedt een uniek platform voor lokale winkels in de sector van nieuwe trends en is een plek waar kunst in al zijn vormen tot leven komt.

Vooruitblik en Tickets

Binnenkort wordt de verkoop van tickets voor de Zona LAN Party aangekondigd, evenals de mogelijkheid tot voorverkoop voor de Zona Summer-Con. Informatie over verdere activiteiten wordt de komende maanden bekendgemaakt via de website en sociale media van het evenement.

TLP Tenerife 2024 belooft een dynamische mix van technologie, cultuur en gemeenschapsgevoel. Met zijn rijke programma en de focus op jongeren, technologie-enthousiastelingen en cultuurliefhebbers, is TLP Tenerife een niet te missen evenement op de Canarische Eilanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…